Διεθνές βραβείο για τη Φέτα ΠΟΠ Βερμίου Μπέλας

Στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης - Superior Taste Awards iTQi

Επιβεβαιώνοντας τις υψηλές προδιαγραφές και την ανώτερη γεύση της η Φέτα Π.Ο.Π. Βερμίου Μπέλας απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ανώτερη διάκριση 3 Χρυσών Αστέρων, στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης – Superior Taste Awards, που διοργανώνονται από το διεθνώς αναγνωρισμένο International Taste & Quality Institute (iTQi) με έδρα το Βέλγιο.

Το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi”, είναι μια σφραγίδα ποιότητας και γεύσης. Το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στη γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με αστέρι Michelen Σεφ & Γευσιγνώστες.

Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προέρχονται από 17 χώρες και είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη (Maîtres Cuisiniers of France, Académie Culinaire de France, Hellenic Chef’s Association, Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, Federazione Italiana Cuochi, Nordic Chefs Association, World Master Chefs Society, Verband der Köche Deutschlands κ.ά.). Παρόμοια και με τον οδηγό Michelin της γαστρονομίας, το iTQi δεν διοργανώνει ένα διαγωνισμό αλλά επιβραβεύει προϊόντα με βάση τα δικά τους χαρακτηριστικά.

Η Φέτα Βερμίου Μπέλας, προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.) παράγεται από 100% υψηλής ποιότητας ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, διακρίνεται για την πλούσια γεύση της και την σταθερή ποιότητά της και εξάγεται σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νέα αυτή διάκριση αποτελεί επιβράβευση της προσήλωσης και αδιάκοπης προσπάθειας των ανθρώπων της εταιρείας Φ. Μπέλας και Υιος Α.Ε. να προσφέρουν στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο προϊόντα ανώτερης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης.

You might also like