«Δυάστερος» ο Καρακάνας στις Βρυξέλλες

Διάκριση για τη Φέτα ΠΟΠ, το Κασέρι ΠΟΠ και το Μαυροσκορδάτο του.

Το Τυροκομείο Καρακάνας στον πρόσφατο διαγωνισμό που διεξήχθη στις Βρυξέλλες από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης & Ποιότητας (International Taste & Quality Institute, iTQi), βραβεύτηκε με το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2017” λαμβάνοντας δύο χρυσά αστέρια για τρία από τα προϊόντα του.

Τα προϊόντα του θεσσαλικού τυροκομείου Φέτα ΠΟΠ, Κασέρι ΠΟΠ & Μαυροσκορδάτο (Κασέρι με Μαύρο Σκόρδο Κατηχωρίου), στα πέντε διαφορετικά κριτήρια της επιτροπής (1.Πρώτη εντύπωση, 2.Όψη, 3.Οσμή, 4.Υφή, 5.Γεύση), κατάφεραν να συγκεντρώσουν βαθμολογία πάνω από 80% σε όλα.

Το διεθνές αυτό βραβείο είναι μια σφραγίδα ποιότητας στη γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Αστέρι Michelen, Σεφ & Γευσιγνώστες από 17 διαφορετικές χώρες, μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης (Chef’s Club) στην Ευρώπη.  Όπως αναφέρει το Τυροκομείο Καρακάνας στην ανακοίνωσή του, “Η επιμονή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία, επιβραβεύεται για άλλη μια φορά από έναν από τους πιο έγκριτους Διεθνείς Οργανισμούς Ποιότητας”.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες των τριών βραβευμένων προϊόντων.

You might also like