H MIK3 αναβάθμισε το λογισμικό  της ΔΕΛΤΑ

Στην αναβάθμιση του λογισμικού διαχείρισης γάλακτος προχώρησε η ΔΕΛΤΑ Τροφίμων, εγκαθιστώντας τη νέα έκδοση λογισμικού FCM.Net Enterprise Edition, της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού ΜΙΚ3.

 

Ενσωματώνοντας πλήρως το FCM.Net EE στις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες της Ζώνης Γάλακτος, η ΔΕΛΤΑ Τροφίμων βελτίωσε εξαιρετικά τη διαχείριση του εισκομιζόμενου νωπού γάλακτος στους τομείς  ποσότητας, ποιότητας, αξίας, οικονομικής διαχείρισης και επικοινωνίας με SAP, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους παραγωγούς – προμηθευτές γάλακτος.

Ο Κ. Κεφαλάς γενικός διευθυντής της ΜΙΚ3 σχολίασε: «Το συγκεκριμένο έργο στηρίχτηκε στην πλήρη αξιοποίηση του λογισμικού της ΜΙΚ3, το οποίο χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές  εξασφαλίζει την απαραίτητη ροή των εσωτερικών εργασιών, αλλά και την ροή B2B διαδικασιών με τους προμηθευτές-παραγωγούς  πρώτης ύλης, ικανοποιώντας τις σημερινές ανάγκες και προσφέροντας την δυνατότητα για κάλυψη των μελλοντικών απαιτήσεων της βιομηχανίας. Για την υλοποίηση του έργου, καθοριστική ήταν η συνεισφορά των εμπλεκομένων τμημάτων του Suply Chain και της Οικονομική Δ/νσης της ΔΕΛΤΑ Τροφίμων,  καθώς και η συνεχής συνδρομή των στελεχών της ΜΙΚ3, επιτυγχάνοντας  την άψογη και έγκαιρη ολοκλήρωση του».

You might also like