Την ΑΓΣ επισκέφτηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Στο Perrotis College ο Βασίλης Κόκκαλης

«Πραγματικά εντυπωσιασμένος» από τις εγκαταστάσεις, τη δομή και τη λειτουργία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης κατά την επίσκεψή του, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

 

«Είναι μία Σχολή πρότυπο, ένα Κέντρο Αγροτικής Εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας, το οποίο έχει να επιδείξει πολλά σε δομές του δημοσίου. Εύχομαι και προτρέπω τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», πρόσθεσε ο Θεσσαλός πολιτικός.

Ο Β. Κόκκαλης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Δρα. Πάνο Κανέλλη, ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά με την ιστορία της Σχολής, τις δομές και τη λειτουργία της. Ο Δρ. Κανέλλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, την επιμόρφωση ενηλίκων, τα πρότζεκτ συνεργασίας τόσο με ιδιωτικές εταιρίες στην Ελλάδα όσο και με την Αρχιεπισκοπή Αλβανίας, τη Μεταπτυχιακή Σχολή του Perrotis College που ξεκινά τη λειτουργία της και το νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο «Αλίκη Περρωτή», το οποίο θα εγκαινιαστεί το Νοέμβριο. Ο υφυπουργός εξήρε τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης στον αγροδιατροφικό τομέα, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι μπορεί να οδηγήσει στη μείωση του κόστους της αγροτικής παραγωγής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο διευθυντής της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Δρ. Ευάγγελος Βέργος και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Σχολής, Λίλα Ζήζουλα, οι οποίοι στη συνέχεια ξενάγησαν τον υφυπουργό στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College. Τον υφυπουργό συνόδευε η συνεργάτιδά του Χρύσα Κοθρά.

 

Στην κεντρική φωτογραφία αριστερά ο ο διευθυντής της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Δρ. Ευάγγελος Βέργος με τον υφυπουργό Βασίλη Κόκκαλη.

You might also like