Tirotrella Spaghetti: Τυρί Kerrygold σαν μακαρόνι!

Η εταιρεία Optima η οποία εισάγει στην Ελλάδα τα προϊόντα Kerrygold, λάνσαρε πρόσφατα  το Kerrygold Tirotrella Spaghetti, ένα μαλακό τυρί, από 100% αγελαδινό γάλα, σε ένα διασκεδαστικό σχήμα που θυμίζει μακαρόνι, με το σκεπτικό ότι τα θρεπτικά συστατικά των τυροκομικών προϊόντων παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη διατροφή ενός παιδιού.

 

Σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδειχτεί ότι τα παιδιά καταναλώνουν πολύ πιο εύκολα ένα τρόφιμο όταν είναι εξοικειωμένα με το σχήμα του – πόσο μάλλον όταν αυτό μοιάζει με το αγαπημένο φαγητό σχεδόν όλων των παιδιών, τα μακαρόνια!

Το Kerrygold Tirotrella Spaghetti είναι ένα γνήσιο τυρί και όχι ανακατεργασμένο, με ήπια γεύση, που δεν περιέχει συντηρητικά, χρώματα και αρώματα. Ταυτόχρονα, περιέχει υψηλά διαθρεπτικά στοιχεία και αποτελεί σημαντική πηγή ασβεστίου, καθώς κάθε 20 γρ. προϊόντος παρέχουν στο παιδί το 18% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε ασβέστιο.

Το Tirotrella Spaghetti αποτελεί το ιδανικό κολατσιό για το σχολείο, το πάρκο ή την εκδρομή. Τα προϊόντα Kerrygold παράγονται αποκλειστικά από αγελάδες που βόσκουν ελεύθερες σε οικογενειακές φάρμες στην Ιρλανδία. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 80γρ., η οποία περιλαμβάνει 4 ξεχωριστά σακουλάκια των 20γρ. για εύκολη μεταφορά και εκτός σπιτιού.

You might also like