Συστήματα επιφανειακής αποστράγγισης LEONI

Από την Ευστ. Κόκκινος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Το σύστημα αποστράγγισης υδάτων και στερεών αποβλήτων είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην κατασκευή κάθε οικιακού και κυρίως κάθε βιομηχανικού χώρου. Οι ευρωπαϊκοί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (HΑCCP), απαιτούν σύγχρονες κατασκευές συστημάτων αποστράγγισης που αντέχουν σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις και παράλληλα διασφαλίζουν ευκολία καθαρισμού και υγιεινή κάθε βιομηχανικού χώρου.

 

Τα συστήματα επιφανειακής αποστράγγισης της LEONI, κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304  και κατόπιν παραγγελίας  από AISI 316, εξασφαλίζουν όλα τα παραπάνω. Η εταιρεία Ευστ. Κόκκινος & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από σιφώνια, καπάκια ελέγχου, κανάλια σχισμής και κανάλια με σχάρες,  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους σύγχρονους σχεδιασμούς αποστράγγισης στον τομέα των προϊόντων διατροφής (σφαγεία, οινοποιεία, κουζίνες, βιομηχανίες γάλακτος και τυροκομικών  και βιομηχανίες ιχθυρών) καθώς επίσης και στους τομείς χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας και στις αθλητικές εγκαταστάσεις (π.χ. πισίνες).

Τα σιφώνια, κανονικού ή ρηχού τύπου, με κάθετη ή οριζόντια απορροή, ανοιχτά ή στεγανά, είναι κατάλληλα για χώρους με μικρές απαιτήσεις αποστράγγισης, όπως διάδρομοι, ψυγεία και αποθηκευτικοί χώροι.

Τα ανοξείδωτα κανάλια σχισμής ή με σχάρα, κατάλληλα για χώρους με μεγάλες απαιτήσεις απορροής, διαθέτουν εσωτερική ρήση και συνδυάζονται με φρεάτια συλλογής 300Χ300 mm, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν και να καθαριστούν εύκολα. Η έξοδος του φρεατίου προς την αποχέτευση προστατεύεται από το σιφώνι – οσμοπαγίδα και από τον  αποσπώμενο κάδο-φίλτρο.

Τα κανάλια είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε συνθήκες μεγάλης μηχανικής καταπόνησης εξαιτίας των ειδικών αγκυρίων, τα οποία είναι ενσωματωμένα στην κατασκευή και  στερεώνονται στο τσιμέντο κατά τον εγκιβωτισμό. Σε περίπτωση που έχουμε μεγάλο μήκος καναλιών, τα επιμέρους τμήματα της κατασκευής διατίθενται σε κομμάτια των έξι μέτρων.

Η συναρμολόγηση των διαφόρων τμημάτων του καναλιού γίνεται με ειδικές φλάντζες σιλικόνης που σταθεροποιούνται με βίδες στις πατούρες σύνδεσης για να παραμένουν ερμητικά στεγανές. Η ολοκλήρωση των συστημάτων γίνεται εξ’ ολοκλήρου σε συμφωνία με τις απαιτήσεις του έργου του κάθε πελάτη και με την παράλληλη τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία Ευστ. Κόκκινος & ΣΙΑ Ο.Ε

Πληροφορίες: ΕΥΣΤ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Λ. Παπαναστασίου 41, 173 41 Αγ. Δημήτριος, Αθήνα Τ: (+30) 210 9754055, Ε: [email protected], W: www.acm.gr.

You might also like