Νέο λογότυπο για το Τυροκομείο Καρακάνα

Σε ανασχεδιασμό του λογοτύπου του προχώρησε το Τυροκομείο Καρακάνα από το Στεφανοβίκειο Βόλου. Η εταιρεία ανέθεσε το νέο σχεδιασμό στην  Frenzy Projects, μια σχεδιαστική και επικοινωνιακή εταιρεία με σχετικά λίγα χρόνια ζωής αλλά με αξιόλογο έργο καθώς έχει σχεδιάσει πάνω από 500 projects σε μόλις τέσσερα χρόνια ζωής.

 

Η εταιρεία Frenzy Projects με έδρα το Βόλο,  δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και τις εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου κι έχει αναλάβει πολλά έργα για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων- ποτών, ενώ φαίνεται πως έχει αποκτήσει μια εξειδίκευση στον τομέα των γαλακτοκομικών- τυροκομικών προϊόντων.

Σε ανακοίνωση της σχεδιαστικής εταιρείας αναφέρονται τα εξής: «Rebranding σε μια επιχείρηση με μεγάλη παράδοση στο χώρο της τυροκομίας, με δυο σημεία πώλησης στην πόλη του Βόλου. Λογότυπο καθαρό, με διάθεση να διατηρηθούν τα βασικά στοιχεία του παλιού σήματος. Δυνατός συνδυασμός του τότε με το σήμερα, μέσα από στοιχεία εικονογράφησης και γραμμικές συνθέσεις».

You might also like