MULTIVAC: Νέο σύστημα κοπής στη θερμοδιαμορφωτική R 145

Θα το παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση Anuga Food Tec 2018 (20-23 Μαρτίου).

Η MULTIVAC, παγκόσμιος ηγέτης στην προμήθεια λύσεων συσκευασίας είναι ένα βήμα μπροστά,  χάρη στη  καινοτόμο και οικονομική δημιουργία συσκευασιών με  περιγραμματική κοπή σε θερμοδιαμορφωτικές μηχανές συσκευασίας.

 

Στη Διεθνή Έκθεση Anuga Food Tec 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία το διάστημα 20-23 Μαρτίου, η MULTIVAC θα παρουσιάσει το νέο σύστημα κοπής στη θερμοδιαμορφωτική μηχανή συσκευασίας R 145, με επιπλέον επιλογές για την αποτελεσματική συσκευασία θερμοδιαμόρφωσης.

Ο νέος μηχανισμός κοπής του φιλμ σε σχήματα BAS 20 χαρακτηρίζεται από την πολύ συμπαγή κατασκευή του και είναι κατάλληλος για χρήση σε όλες τις μηχανές συσκευασίας, ακόμα και στη σειρά R1xx. Έτσι, το BAS 20 επιτρέπει σε μικρές επιχειρήσεις και βιοτεχνίες να παράγουν πολύ αποτελεσματικά πακέτα με διαφορετικό σχήμα περιγράμματος. Χάρη στους σύντομους χρόνους ρύθμισης, προσφέρει υψηλό βαθμό ευελιξίας όσον αφορά το σχεδιασμό της συσκευασίας, τη μορφή που πρόκειται να παραχθεί και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται.

Οι νέες επιλογές εξοπλισμού στη μηχανή συσκευασίας θερμοδιαμόρφωσης R 145 περιλαμβάνουν μια σημαντική αύξηση στο μήκος της μήτρας διαμόρφωσης, καθώς και τη δυνατότητα εξοπλισμού του μηχανήματος με έναν επιπλέον σταθμό προθέρμανσης, ο οποίος επιτρέπει το διπλασιασμό του μέγιστου βήματος της.


Ο νέος μηχανισμός κοπής του φιλμ σε σχήματα BAS 20 στη θερμοδιαμορφωτική μηχανή συσκευασίας R 145 επιτρέπει σε μικρές, επιχειρήσεις και βιοτεχνίες να παράγουν πολύ αποτελεσματικά πακέτα με κοπή διαφόρων σχημάτων εκτός του ορθογώνιου.

Η θερμοδιαμορφωτική μηχανή, μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένη με διαφορετικά συστήματα διαμόρφωσης, τα οποία συμβάλλουν στην αύξηση της εξόδου του κύκλου και μπορούν να χρησιμοποιούν  έως και 15% λεπτότερο φιλμ χωρίς να μειώνεται η ποιότητα των πακέτων. Επιπλέον, η μηχανή R 145 διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα συρταριών για τις μήτρες διαμόρφωσης και σφράγισης, με εύκολη και εργονομική πρόσβαση. Με το σύστημα αυτό η αλλαγή σχήματος και μορφής γίνεται  αξιόπιστα πιο γρήγορα, μέχρι 60% γρηγορότερα, από ό,τι με το χειροκίνητο χειρισμό των μητρών.

Ένας ακόμη στόχος της MULTIVAC,  πρωτοπόρου εταιρείας στον τομέα της συσκευασίας, έχει επιτευχθεί. Η MULTIVAC προσφέρει ολοκληρωμένες γραμμές συσκευασίας  σε μικρές, επιχειρήσεις και βιοτεχνίες το ίδιο υπεύθυνα και αξιόπιστα όπως και σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες.

MULTIVAC Export Hellas Μ.Ε Π Ε/ Λ. Σπατών 61, 153 44 Γέρακας Αθήνα/ ΤΗΛ. : 2106619621-2 FAX : 2106619662/ www.multivac.gr , e-mail: [email protected]

You might also like