1ο Αγροτικό Συνέδριο Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.- Τρίτη 27/3, στην Αθήνα

Θέμα του: Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά το 2020 και η  νέα ΚΑΠ.

Ένα χρόνο μετά τη σύστασή του, ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) διοργανώνει το 1ο Αγροτικό Συνέδριο του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε., με θέμα «Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά το 2020 και η Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018, ώρες 09.00 π.μ. έως 18.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

 

Σκοπός του Συνεδρίου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και στο οποίο έχει κληθεί να απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου,  είναι η διαμόρφωση ολοκληρωμένης πρότασης για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) μετά το 2020, καθώς και η ανάλυση των προκλήσεων και των προοπτικών για την ανάπτυξη του Αγροτικού Τομέα της Ελλάδας.

Ως ομιλητές θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι συνεταιριστικών φορέων από την Ελλάδα και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ανώτερα στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, ακαδημαϊκοί και σύμβουλοι.

Ενόψει της νέας ΚΑΠ η οποία θα εφαρμοστεί μετά το 2020, η χώρα πρέπει να σχεδιάσει στρατηγική και προτάσεις. Το Συνέδριο θα αποτελέσει πλατφόρμα διαλόγου μεταξύ των εμπλεκομένων μερών για τη συζήτηση όλων των θεμάτων που απασχολούν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα της χώρας με στόχο όχι μόνο την επιβίωσή του, αλλά και την ανάδειξή του ως έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.


Συνεργάτης της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Slide2Open (Δέσποινα Τραυλού, 210 300 4808 & 6976 722430, email: [email protected] ). Για πληροφορίες: Μάκης Αποστόλου, τηλ.: 2103810206 / 6932985244, email: [email protected]

Ομιλητές Συνεδρίου

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Ευθύμιος Ευθυμιάδης-Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος στην εταιρεία REDESTOS – Efthymiadis Agrotechnology Group, ο Δημήτρης Χρήστου- Director στο τμήμα Market Development στον Οργανισμό GS1 Association Greece, ο Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης- επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Μαθιουδάκης- Συντονιστής Πολιτικής Αγροτικής Ανάπτυξης στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Δημήτρης Ζορμπάς- Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, ο Θεόδωρος Βασιλόπουλος- Πρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ), ο Πορτογάλος Paulo Gouveia- Επικεφαλής Σύμβουλος Πολιτικής, COPA & COGECA κ.ά.

 

You might also like