Froneri Hellas: στο Πρόγραμμα του ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή»

Το Κέντρο Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει, την Τρίτη 3 Ιουλίου, εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Το ΚΕΔΜΟΠ ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2010 την ενημέρωση και εγγραφή των πρώτων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών στην Ελλάδα, μέσω του προγράμματος «Χάρισε Ζωή». Οκτώ χρόνια μετά, μένοντας πιστό στο έργο του και έχοντας λάβει Διεθνή αναγνώριση και βραβεία, υλοποιεί τη συγκεκριμένη εκστρατεία με στόχο την ενημέρωση του κοινού.

Αρωγός στην πρωτοβουλία του Φορέα, η Froneri Hellas  σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την ενημερωτική εκστρατεία και να συμμετέχετε σε μια διαδραστική εκδήλωση στο ψηλότερο σημείο του ΚΠΣΝ.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παγωτά Boss, Nirvana και Magnum και να περάσετε μια ευχάριστη ημέρα γεμάτη αθλητισμό, μουσική και χορό. Το περίπτερο του «Χάρισε Ζωή» θα είναι στη διάθεση του κοινού για ενημέρωση και δειγματοληψία.

Σας περιμένουμε να συμβάλετε και εσείς στην προσπάθεια να μάθει περισσότερος κόσμος για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

You might also like