GS1 Cloud & GS1 Data Pool: Δυναμικά επιχειρηματικά εργαλεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η παρουσίαση του GS1 Association Greece για τις υπηρεσίες του,GS1 Cloud και GS1 Data Pool, που αποτελούν καινοτόμα και δυναμικά εργαλεία για τη σύγχρονη επιχείρηση, με συμμετέχοντες από το χώρο του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας αλλά και ενδιαφερόμενους φορείς, συνδέσμους και εκπροσώπους του Τύπου.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Δημήτρη Χρήστου, Market Development Director για το GS1 Cloud, που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πηγή αξιόπιστων πληροφοριών για τα προϊόντα παγκοσμίως, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της σημερινής ψηφιακής εποχής. Προορίζεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια κωδικούς GTINs (barcodes), μαζί με πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά προϊόντων: Κωδικός GTIN, Mάρκα/Brand, Περιγραφή ετικέτας, URL εικόνας, Target market, Επωνυμία εταιρείας, Ταξινόμηση προϊόντων GPC.Η υπηρεσία αναμένεται να ξεκινήσει την επίσημη λειτουργία του μέσα στο έτος και ο ομιλητής, κλείνοντας, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία των δεδομένων τους,  ώστε να είναι έτοιμοι να συστηθούν στην παγκόσμια αγορά και τους υποψήφιους πελάτες τους, με τη χρήση του GS1 Cloud.

Στη συνέχεια ο Δρ. Γιώργος Σαρανταυγάς, Standards & Solutions Director, μίλησε για το GS1 Data Pool ”HellaSync”,την καινοτόμα πλατφόρμα μέσω της οποίας οι εμπορικοί συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εισάγουν, αποθηκεύουν,  ανταλλάσσουν και τελικά συγχρονίζουν μεταξύ τους πλήρη, ποιοτικά και αξιόπιστα δεδομένα προϊόντων, με τρόπο απλό και τυποποιημένο.

Τέλος, επισημάνθηκε από τον Γιάννη Αθανασίου, CS&L Mgr της Mondelez Ελλάς, με την ιδιότητά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του GS1 Association Greece, ότι οι παραπάνω υπηρεσίες είναι δωρεάν για τα μέλη του GS1.

O μη κερδοσκοπικός σύνδεσμος «GS1 Association Greece» είναι ο μοναδικός νόμιμος και αποκλειστικά εξουσιοδοτημένος φορέας στην Ελλάδα για την έκδοση και διαχείριση GS1 κωδικών barcodes με προθέματα 520 και 521.

You might also like