Νέα κεφίρ Όλυμπος με φρούτα, βρώμη και στέβια

Μια σειρά νέων προϊόντων λάνσαρε πρόσφατα η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος με τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα διατροφικά οφέλη των θρεπτικών συστατικών του κεφίρ, σε ένα μοναδικό προϊόν.

 

Εκτός από την αδιαμφισβήτητη κορυφαία ποιότητα Όλυμπος, τα Κεφίρ Όλυμπος έχουν γεύση- έκπληξη. Πρόκειται για Κεφίρ Όλυμπος με φρούτα, βρώμη και στέβια, με -35% λιγότερα σάκχαρα (σε σύγκριση με το μέσο όρο της προηγούμενης συνταγής ). Είναι ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ παράλληλα τα θρεπτικά συστατικά του κεφίρ συμβάλλουν στην ευεξία του σώματος και του οργανισμού.

Το Κεφίρ Όλυμπος με σύκο και βρώμη, μόλις με 1% λιπαρά, παράγεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο ημιάπαχο γάλα, κομμάτια σύκου, πίτουρο βρώμης και καλλιέργεια Κεφίρ. Το Κεφίρ Όλυμπος με ακτινίδιο και βρώμη, μόλις με 1% λιπαρά, παράγεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο ημιάπαχο γάλα, κομμάτια ακτινίδιου, νιφάδες βρώμης και καλλιέργεια Κεφίρ.  Το Κεφίρ Όλυμπος με δαμάσκηνο και βρώμη, μόλις με 1% λιπαρά, παράγεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο ημιάπαχο γάλα, κομμάτια δαμάσκηνου, νιφάδες βρώμης και καλλιέργεια Κεφίρ.

You might also like