Τέσσερα Χρυσά βραβεία για τη Δέλτα

Στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2018.

Η Δέλτα διακρίθηκε στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2018, με 4 Gold Βραβεία, για τα προϊόντα και την υπεύθυνη λειτουργία της, στις κατηγορίες «Επαναλανσάρισμα Προϊόντος», «Νέα Συσκευασία», «Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας» και «Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα».

 

Συγκεκριμένα, απέσπασε χρυσό βραβείο για το επιτυχημένο επαναλανσάρισμα του Φρέσκου Γάλακτος Δέλτα, με νέα συσκευασία και νέα επικοινωνία. Με χρυσό βραβείο διακρίθηκε επίσης για τη νέα διαδραστική συσκευασία του Φρέσκου Γάλακτος Δέλτα. Η εταιρεία τιμήθηκε με δύο ακόμη χρυσά βραβεία για τα προηγμένα συστήματα ποιότητας που εφαρμόζει, έχοντας θέσει ως στρατηγική της προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων της.

Το πρώτο βραβείο αφορά στο Σύστημα Ποιότητας Food Fraud, που έχει στόχο να διασφαλίσει τα παραγόμενα προϊόντα, σε όλες τις παραγωγικές μονάδες της εταιρείας, αλλά και τη διακίνησή τους μέχρι τον τελικό καταναλωτή, και το δεύτερο χρυσό βραβείο αφορά στο πρόγραμμα Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων στο Δίκτυο Διανομών.


Tα σελφ σέρβις Excellence Awards 2018 διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το κλαδικό/ επιχειρηματικό περιοδικό σελφ σέρβις. Στη φωτογραφία οι βραβευμένες συσκευασίες.

You might also like