Εξοπλισμός και υπηρεσίες της AnalytiΚa στην Dairy Expo 2018

Η εταιρεία με περίπτερο στη μεγάλη έκθεση της γαλακτοκομίας/ τυροκομίας.

Η εταιρεία AnalytiΚa παρέχει εδώ και δεκαετίες επιστημονικό εξοπλισμό και χημικά αντιδραστήρια υψηλής ποιότητας, σε παραγωγούς, επιχειρήσεις και βιομηχανίες σχετιζόμενες με τον κλάδο της γαλακτοκομίας, τυροκομίας και των προϊόντων κρέατος.

 

Έχει καταξιωθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της ελληνικής αγοράς, λόγω της υψηλής ποιότητας εξοπλισμού, της συνεχούς υποστήριξης των πελατών της, των υπηρεσιών και των αναλογικά χαμηλών τιμών των προϊόντων της.

Η μεγάλη ποικιλία του εξοπλισμού της σε συνδυασμό με το τμήμα service που διαθέτει, καλύπτουν όχι μόνο τις επιστημονικές ανάγκες εργαστηρίων, αλλά επιπλέον όλες τις βασικές ανάγκες μέτρησης, ανάλυσης και υποστήριξης που προκύπτουν στην καθημερινότητα.

Η εταιρεία για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της έχει γραφεία / αποθήκες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα ενώ το δίκτυό της διευρύνεται συνεχώς μέσω αντιπροσώπων και σε άλλες πόλεις. Το 2010 επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στην Κύπρο δημιουργώντας τη θυγατρική εταιρεία Analytika Cyprus LTD με έδρα την Λεμεσό.


Φιλοσοφία της AnalytiΚa είναι η προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών με πλήρη τεχνική υποστήριξη (after sales service)

Βασιζόμενοι στην εμπειρία και στην πολυετή συνεργασία με γαλακτοπαραγωγικές μονάδες, τυροκομεία, κρεατοπαραγωγικές μονάδες, βιομηχανίες τροφίμων, συνεταιρισμούς και μεμονωμένους κτηνοτρόφους / παραγωγούς, στοχεύει στη συνεχή ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών της.

Προϊόντα

Στο πλαίσιο των εκθέσεων Meat & Grill Days και Dairy Expo 2018, η AnalytiΚa θα εκθέσει τα παρακάτω προϊόντα.

Πεχάμετρο Γαλακτοκομικών προϊόντων και Κρέατος

Αναλυτές Γάλακτος

Μετρητές Σωματικών Κυττάρων

Καταγραφικά Παστερίωσης και Θαλάμων Ψύξης / Συντήρησης

Θερμόμετρα ψηφιακά

Ζυγός Προσδιορισμού Υγρασίας Τυριού, Κρέατος κλπ

Τέστ ελέγχου καθαριότητας επιφανειών

Δειγματολήπτης τυριού

Αναλυτής ποιοτικών παραμέτρων NIR

Ζυγοί γενικής και ειδικής χρήσης

Διαθλασίμετρα άλμης και οξυγάλακτος

Μετρητές τροποποιημένης ατμόσφαιρας.

Μετρητής Ασβεστίου στο Γάλα

Μετρητής Αλατότητας Τυριού

Υπηρεσίες που θα παρέχει στο περίπτερο της ως εκθέτης

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου για τη συγκεκριμένη παρουσία της: «Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας για να συζητήσουμε και να προτείνουμε εξοπλισμό – λύσεις στις ανάγκες που παρουσιάζονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής σας.  Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τον εξοπλισμό μας και θα έχετε την δυνατότητα να μετρήσετε επιτόπου, σημαντικές ποιοτικές παραμέτρους όπως το PH του τυριού, του γάλακτος και του κρέατος, την υγρασία του προϊόντος σας κλπ.».

Οίκοι που θα αντιπροσωπευτούν στο περίπτερο της AnalytiΚa

You might also like