Νέο μαλακό τυρί Μαστέλο Καπνιστό

Από πλήρες κατσικίσιο γάλα, σε κεφαλάκι των 380 γρ.

Η τυροκομική εταιρεία Μαστέλο του τυροκόμου κι επιχειρηματία Κώστα Τουμάζου από τον Κάμπο Χίου λάνσαρε πρόσφατα ένα νέο τυρί, ανεβάζοντας στα πέντε τα εκλεκτά προϊόντα του τυροκομείου.

 

Πρόκειται για το Μαστέλο Καπνιστό, ένα  μαλακό τυρί Χίου χωρίς επιδερμίδα, το οποίο παρασκευάζεται από πλήρες κατσικίσιο γάλα. Έχει 30% λιπαρά  και 42% υγρασία διατίθεται σε κεφαλάκια των 380 γραμ. περίπου συσκευασμένο σε κενό αέρα και διατηρείται  για  δυόμιση μήνες.

Όπως ενημερώνει η εταιρεία, το συγκεκριμένο προϊόν τρώγεται σκέτο, αλλά και ψημένο στο τηγάνι με λεμόνι. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε  τοστ και σε ζυμαρικά. Το Μαστέλο Καπνιστό συνοδεύει εξίσου άψογα λαχανικά και κρεατικά, χαρίζοντας το δικό του ξεχωριστό, καπνιστό άρωμα, ενώ ταιριάζει πολύ και σε συνταγές φούρνου.

Εμπορικό τμήμα : +30 22710 33011 &  mastelo@otenet.gr

You might also like