Ανέλαβε καθήκοντα ο Σταύρος Αραχωβίτης στο ΥπΑΑΤ

"Δεν λυπάμαι που αποχωρώ" δήλωσε ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Ανέλαβε προ ολίγου μέσα σε πολύ καλό κλίμα τα καθήκοντά του ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης. Ο απερχόμενος υπουργός και βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε οτι “δεν στεναχωριέται”.
Ρεπορτάζ, φωτογραφία: Πάνος Κατσαχνιάς

 

Σε καλό κλίμα και με διάθεση να ξεπεραστούν οι ιδεολογικοπολιτικές διαφορές των πρωταγωνιστών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου πραγματοποίησε ένα σύντομο απολογισμό της θητείας του και δήλωσε οτι δεν τον στεναχωρεί η αποχώρησή του από το υπουργείο διότι ως αριστερός πολιτικός, κλήθηκε να υπηρετήσει μια πολιτική και να βοηθήσει τον ελληνικό λαό κι όχι να αναλάβει μια συγκεκριμένη υπουργική θέση.

Ο απερχόμενος αναπληρωτής Γιάννης Τσιρώνης δήλωσε χαριτολογώντας οτι στο υπουργείο δούλεψε αρμονικά η ‘δεξιά’ (Κόκκαλης) και η ‘αριστερά’ και τόνισε οτι πολιτική του υπουργείου ήταν και πρέπει να είναι και στο μέλλον το σύνθημα ‘Ούτε ένα ευρώ στον παρασιτισμό’.

Ο νέος υπουργός ευχαρίστησε τους απερχόμενους συναδέλφους του για τις υπηρεσίες τους και και δήλωσε από την πλευρά του κι αυτός οτι βρίσκεται στο υπουργείο για να παράξει έργο προς όφελος του αγροτικού κόσμου και της πατρίδας.

You might also like