THERMIROLL: προϊόντα και τεχνογνωσία, στη DAIRY EXPO 2018

Η εταιρεία THERMIROLL, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σήμανσης, διακίνησης και αποθήκευσης προϊόντων στις επιχειρήσεις της βιομηχανίας, της συσκευασίας και των logistics, συμμετέχει στην DAIRY EXPO 2018, τη μεγάλη έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία. Η έκθεση θα διεξαχθεί το τριήμερο 10, 11 και 12 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα Αττικής).

 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας, με αφορμή τη συμμετοχή της στην DAIRY EXPO 2018, αναφέρει τα εξής: « Τα  προϊόντα  μας κατασκευάζονται από επιλεγμένες πρώτες ύλες της ευρωπαϊκής αγοράς. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας σας εξασφαλίζουν το ιδανικό προϊόν για τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.Το δημιουργικό μας τμήμα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την βελτίωση της παρουσίασης των προϊόντων σας.

Στην THERMIROLL η εξυπηρέτηση δεν σταματά μετά την πώληση, γι΄ αυτό λοιπόν οι συνεργάτες μας,  επιλέγουν την εταιρεία και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε αυτή τη δύσκολη και ανταγωνιστική περίοδο. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις επαγγελματικές σας ανάγκες».


Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα εκτεθούν στο τηλέφωνο 2291 301062, στο 6978 890 046 ή ηλεκτρονικά στο  E-mail: [email protected]. THERMIROLL: Πλαστήρα 21  Τ.Κ. 19013, Ανάβυσσος- Αττική.­­­              

You might also like