Εγκαίνια σήμερα για την DAIRY EXPO 2018

Πληθώρα εκθετών απ΄ όλη την Ελλάδα-σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις.

Σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 ανοίγει τις πύλες της, η μεγάλη έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία, η DAIRY EXPO 2018,  δύο χρόνια μετά το τελευταίο ραντεβού της με τον κόσμο της παραγωγής, του εμπορίου και των επαγγελματιών του εξοπλισμού, της διανομής και της αποθήκευσης. Πληθώρα εκθετών και πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα είναι τα δύο στοιχεία που θα συναρπάσουν τους χιλιάδες επισκέπτες της.

 

Η ελληνική γαλακτοκομία, η παραγωγή τυροκομικών προϊόντων και οι επαγγελματικοί κλάδοι που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες στις δύο πρώτες δραστηριότητες, δίνουν το ραντεβού τους στο Metropolitan Expo, πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, στα Σπάτα Αττικής.

Από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου,  ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής αγοράς, να έρθει σε επαφή με κορυφαίους παραγωγούς απ΄ όλη την Ελλάδα, αλλά και να ενημερωθεί για τις κυρίαρχες τάσεις στο μηχανολογικό εξοπλισμό, τη συσκευασία και την πληροφορική.

Παράλληλα ραντεβού δίνει και η επιστημονική κοινότητα καθώς στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δύο ξεχωριστές ημερίδες:  από την ΠΕΤΕΤ η μια (με θέμα της ‘Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων’), και από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων – Τμήμα Γάλακτος Ιωαννίνων, ΕΛΓΟ- Δήμητρα η άλλη με αμιγώς επιστημονικό περιεχόμενο και με την παρουσία ερευνητών- πανεπιστημιακών από το Γεωπονικό και το Μετσόβιο..

Τέλος, στην DAIRY EXPO 2018, θα παρουσιαστεί μια πρωτότυπη, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έρευνα για την ελληνική αγορά τυροκομικών προϊόντων και πιο συγκεκριμένα μια έρευνα της o.mind Creatives  και της Optilog Advisory Services για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού στον κλάδο γαλακτοκομικών προϊόντων. Την έρευνα αυτή θα σχολιάσουν στο πλαίσιο της παρουσίασής της, εμβληματικοί τυροκόμοι και στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων απ΄ όλη την Ελλάδα.


Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων: DAIRY EXPO 2018- ALL THE EVENTS

You might also like