Ασφάλιση Ζωικού κεφαλαίου: Απαραίτητη διασφάλιση

Με την εγγύηση της Interamerican.

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς τι σημαίνει για έναν κτηνοτρόφο η προστασία και η ασφάλεια τόσο του ζωικού κεφαλαίου όσο και της υπαίθριας καλλιέργειας του.
Άρθρο του Γεώργιου Δημητρίογλου*

 

Είναι όλη του η περιουσία, ο μόχθος και η ανταμοιβή των κόπων του. Αν χαθούν, προκύπτουν ανυπολόγιστες ζημιές που μπορεί ακόμα και να τον εμποδίσουν να ανακάμψει.

Η πρόληψη είναι πάντα το σημαντικότερο στάδιο ώστε να αποφευχθεί ο πανικός. Η Interamerican με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Ολλανδικού Ομίλου Achmea, επιδιώκει να στηρίξει την επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Και το έχει καταφέρει παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη σε οργανωμένες βοοτροφικές, χοιροτροφικές, αιγοπροβατοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες.


Η ασφάλιση στις μέρες μας δεν είναι πολυτέλεια αλλά απόλυτη αναγκαιότητα.


Η απάντηση λοιπόν για τους κτηνοτρόφους που πραγματικά επιθυμούν να προστατεύσουν τον ζωικό τους πληθυσμό, εξασφαλίζοντας κάλυψη από πιθανούς κινδύνους απώλειας ζώων λόγω ατυχήματος, ασθενειών, παθήσεων καθώς και λόγω φυσικών φαινομένων, είναι η αγροτική ασφάλιση και δη το πρόγραμμα «Ασφάλιση Ζωικού Κεφαλαίου» της Interamerican.

Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα «Ασφάλιση Ζωικού Κεφαλαίου» της Interamerican: Asfalisi Zoikou Kefalaiou- Interamerican.


Γεώργιος Δημητρίογλου- Ασφαλιστικός Σύμβουλος Interamerican

Αγ. Κωνσταντίνου 57, Μαρούσι, Τ.Κ. 15124, Τηλ: 2108121 271, Fax:2108121 249 & 6946 005 645

dimitriogloug@agency.interamerican.gr & www.agro-insurance.gr

You might also like