HELLAGRO: στον αγώνα ενάντια στον  καρκίνο του μαστού

Συμμετέχει στην Ζωοτεχνία 2019 και στηρίζει οικονομικά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία

Η HELLAGRO, συμμετέχει στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία “ZOOTECHNIA19”, που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις της Helexpo (Θεσσαλονίκη) από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2019, και αποτελεί πόλο έλξης για τους ανθρώπους της κτηνοτροφίας.

 

Η HELLAGRO είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας και των αγροτικών εφαρμογών. Με πολυετή επιτυχημένη πορεία στην αγορά, η εταιρία κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς στον τομέα των υλικών συσκευασίας, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Η HELLAGRO κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα επώνυμα υλικά χορτοδεσίας και ενσίρωσης που εδώ και πολλά χρόνια, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του καταναλωτικού κοινού.

Σε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση, οι επισκέπτες του περιπτέρου της HELLAGRO, θα δουν το φιλμ ενσίρωσης Silograss® σε μία ειδική έκδοση σε ροζ χρώμα, ειδικά κατασκευασμένο για την υποστήριξη του αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η ενέργεια αυτή έχει ξεκινήσει από την Ισπανία, και την κατασκευάστρια εταιρία του Silograss® (Aspla – Plasticos Espanoles), και έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Λεωφ. Βουλιαγμένης 6/ 166 75  ΓΛΥΦΑΔΑ/ Τηλ.: 216 8007109/ Fax:  210 5584315/ www.hellagro.gr

You might also like