Εκδήλωση της Neuropublic στην Ζootechnia 2019

«Ελληνική Κτηνοτροφία: Η κατάσταση σήμερα, οι προκλήσεις και οι προοπτικές του αύριο», το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

H Neuropublic συμμετέχει, από κοινού με την Gaia Εεπιχειρείν, στην 11η Zootechnia, που θα γίνει από 31 Ιανουαρίου έως και 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της παρουσίας διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν την εταιρεία  καθημερινά και να ξεναγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο Περίπτερο 8 – Stand 3a, από τις 10:00 έως τις 19:00 την Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή και από 10:00 έως τις 20:00 το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο στις 10:00  διοργανώνεται εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στο πλαίσιο της Ζootechnia με θέμα: «Ελληνική Κτηνοτροφία: Η κατάσταση σήμερα, οι προκλήσεις και οι προοπτικές του αύριο».

Θεματολογία εκδήλωσης

Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης επιλέχθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να εκπληρώνουν τόσο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων αλλά και τη γνωστοποίηση των προτάσεων της εταιρείας μέσα από την ψηφιοποίηση του αγροτικού τομέα και την ευφυή συμβουλευτική.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται κτηνοτρόφοι, σύμβουλοι και όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία ανοικτή συζήτηση για την ελληνική κτηνοτροφία προκειμένου να μοιραστούν  τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους αλλά και να ακούσουν τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

You might also like