Βραβεύτηκε η Ρούσσας για τη διαχείριση των αποβλήτων της

Διαθέτει το τυρόγαλο της για την παραγωγή βιοκαυσίμου

Η τυροκομική εταιρεία Ρούσσας από τον Αλμυρό Βόλου βραβεύτηκε πρόσφατα στο θεσμό Hellenic Responsible Business Awards για το πρόγραμμα διαχείρισης των αποβλήτων της και πιο συγκεκριμένα για τη διάθεση του τυρόγαλου (υποπροϊόν της τυροκόμισης) για την παραγωγή βιοκαυσίμου.

 

Σε ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο Facebook η εταιρεία αναφέρει σχετικά: “Κάποια βραβεία μετράνε περισσότερο στην καρδιά μας, ίσως επειδή δεν αποτελούν απλά εμπορικά εύσημα αλλά σφραγίζουν την προσπάθεια μας να διασφαλίσουμε ένα περιβαλλοντικό αποτύπωμα χωρίς επιβαρύνσεις για τις μελλοντικές γενιές. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα του εργοστασίου μας γιατί υπό αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν να κρατάνε τα πόδια μας σταθερά στη γη αλλά επιτρέπουν στα μάτια μας να ατενίζουν πάντοτε τον ουρανό”.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης των νικητών σε τελετή  που πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, στο Anais Club στη Βαρυμπόμπη, από το περιοδικό Marketing Week και την Boussias Communications.

You might also like