ΒΙΟΕΡΓΕΞ ΑΦΟΙ ΣΑΛΑΤΑ: Δυναμική παρουσία στην Ζootechnia 2019

Η ΒΙΟΕΡΓΕΞ ΑΦΟΙ ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΕΕ με 55 έτη αδιάλειπτης και ισχυρής παρουσίας στην ελληνική αγορά στον τομέα των πρώτων και πρόσθετων υλών για τη βιομηχανία ζωοτροφών έδωσε δυναμικό «παρών» στην πρόσφατη έκθεση Zootechnia 2019 στη Θεσσαλονίκη. Τον εκθεσιακό της χώρο επισκέφτηκαν όλοι οι συνεργάτες της που δραστηριοποιούνται στους χώρους της πτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, ιχθυοκαλλιεργειών και της παραγωγής ζωοτροφών.

 

 

Για άλλη μια φορά, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του περιπτέρου της εταιρείας  και οι πρωτοποριακές οθόνες (3d ολογραφικός προβολέας) που είχαν τοποθετηθεί στο εσωτερικό του,  αποτέλεσαν μια από τις κύριες ατραξιόν της έκθεσης. Η τοποθέτηση των BAX Q7 και BAX X5 στο κέντρο του περιπτέρου, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μονοπώληση του ενδιαφέροντος πολλών επισκεπτών από κορυφαίες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών επεξεργασίας γάλακτος, αναμένοντας την θετική απόκρισή τους για συνεργασία εντός του 2019.

 

Η εταιρεία, παρακολουθεί τις εξελίξεις του κλάδου της, αφομοιώνει τις τάσεις της αγοράς, επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση του επιστημονικού προσωπικού της μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Τεχνολογικά Ινστιτούτα για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Παρέχει προϊόντα υψηλής αποδοτικότητας και τεχνολογίας, τεχνικές συμβουλές, καθώς και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών με γνώμονα το πνεύμα οικονομίας, τη βιοασφάλεια και την οικολογική συνείδηση, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος κορυφαίων παραγωγών οίκων παγκοσμίου φήμης. Επενδύει αδιαλείπτως σε πρακτικές που εξοικονομούν πολύτιμους ενεργειακούς πόρους, εκμεταλλευόμενη εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

 

Επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον κλάδο Ποιοτικού Ελέγχου της Βιομηχανίας Τροφίμων μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης αυτόματων μηχανημάτων μοριακού ελέγχου παθογόνων μικροοργανισμών (Real Time PCR Τεχνολογία), παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για τον τελικό καταναλωτή, ενώ παράλληλα δεσμεύεται να διατηρήσει το όραμά της αναλλοίωτο στον χρόνο.

You might also like