Ημερίδα από την Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση

Έγινε με επιτυχία η Ημερίδα, που διοργάνωσε η Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση,  για τους δασωθέντες αγρούς με τίτλο «Αγροί που άλλαξαν μορφή – Λύση στην αδικία». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών. Ήταν και μια συμβολή και στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας.

 

Οι 3 κύριοι εισηγητές, αλλά και οι παρεμβάσεις που έγιναν, ανέλυσαν σε πολύ καλό βαθμό το πρόβλημα και προτάθηκαν λύσεις. Από το Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ παραβρέθηκε ο Πρόεδρός του Λουκιανός Κοντέλας  που χαιρέτησε την εκδήλωση.

Από τους πολιτικούς ήταν παρόντες οι βουλευτές  Κατερίνα Ιγγλέζη, Βαγγέλης Αποστόλου και Τσιρώνης Γιάννης που χαιρέτησαν την εκδήλωση. Από τον ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε ο Γιώργος Χονδρός. Υπήρξε ικανοποιητική συμμετοχή Γεωτεχνικών, αλλά και άλλων επιστημόνων και κοινού.

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με την κωδικοποίηση των προτάσεων και την προώθησή τους, μέσω του ΓΕΩΤΤΕ, προς την πολιτική ηγεσία και τα κόμματα για λύση του προβλήματος που απασχολεί το σύνολο της χώρας.

Οι εισηγήσεις θα δοθούν σε όλους του συμμετέχοντες, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα τις ζητήσει.

Η ΓΕΚ θα συνεχίσει να παρεμβαίνει σε ζητήματα που αφορούν το Γεωτεχνικό χώρο, αναζητώντας λύσεις συμβατές με το συμφέρον των πολιτών, του δημοσίου και του περιβάλλοντος.


Για πληροφορίες για την εκδήλωση : Μιχαλοπούλου Ντιάνα 6977-096394  Αποστολίδης Ηλίας 6977424261 Στογιάνος Μιχάλης 6977-677733

You might also like