Νέα σειρά βιολογικών γαλακτοκομικών από τον Γαϊτανίδη

Η  Οικογένεια Γαϊτανίδη λάνσαρε πρόσφατα μια νέα σειρά προϊόντων από βιολογικό γάλα. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της εταιρείας στην Αθήνα αλλά και σε ορισμένα νέα σημεία πώλησης.

Η σειρά περιλαμβάνει τρία νέα γάλατα: Βιολογικό Γάλα Πλήρες και Ελαφρύ και Βιολογικό Κατσικίσιο Γάλα αλλά και ορισμένα νέα γαλακτοκομικά προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία λάνσαρε – πάντα στον τομέα των βιολογικών- κατσικίσιο και πρόβειο γιαούρτι, αγελαδινό γιαούρτι, κατσικίσιο κεφίρ (500 ml) και ρυζόγαλο.

Η πρώτη ύλη για την παραγωγή των συγκεκριμένων προϊόντων προέρχεται από πιστοποιημένες φάρμας στην Καρδίτσα και η διανομή τους θα γίνει, προς το παρόν, σε Καρδίτσα, Βόλο και Αθήνα.

 

Στην Αθήνα η διανομή θα γίνεται μέσω αντιπροσώπων τόσο στα καταστήματα με την επωνυμία Γαλακτοπωλείο Οικογένεια Γαϊτανίδη (π.χ. Καλλιθέα, Νέα Φιλαδέλφεια κ.λπ.),  όσο και σε delicatessen σε περιοχές που δεν υπάρχει επώνυμο κατάστημα.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να μπει την προνομιακή αγορά της Νέας Σμύρνης με κατάστημα επί της Λεωφόρου Βενιζέλου, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία.

You might also like