Νέα Επικοινωνία για το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet

Δύο ταινίες- με το σλόγκαν: «Με το Complet ΟΛΟΙ έγιναν γκουρμέ»

Με μία ξεχωριστή, χιουμοριστική και ανατρεπτική επικοινωνία και κεντρικό μήνυμα «Τώρα με το Complet, όλοι έγιναν γκουρμέ», η ΔΕΛΤΑ πρωτοπορεί με δύο νέα τηλεοπτικά spot για τη σειρά λευκού γιαουρτιού Complet.

 

Οι ταινίες ξεκινούν με το «χτίσιμο» της παραδοχής πως με το Complet, όλοι γίνονται γκουρμέ. Με μια αίσθηση παραδόξου, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, με πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Για να αποδειχτεί τελικά, πως το γιαούρτι Complet, με τη μοναδική γεύση και υφή, βασισμένη σε μία συνταγή με τρία είδη γάλακτος, αγελαδινό, ανθόγαλα και πρόβειο γάλα, μπορεί να μετατρέψει την κουζίνα μίας τυπικής παραδοσιακής ταβέρνας σε γκουρμέ bistrot ή ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε γαστρονομικό προορισμό. Και η επικοινωνία καταλήγει πως με το Complet και κυρίως τη συσκευασία του 1kg, όλοι μας μπορούμε να γίνουμε γκουρμέ, είτε δημιουργώντας ή απολαμβάνοντας.

Το χιούμορ είναι αυθόρμητο, οι πρωταγωνιστές μας αυθεντικοί και μας πείθουν τελικά πως το Complet, είτε ως κύριο συστατικό σε γευστικούς συνδυασμούς στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική, είτε ως γιαούρτι σε κύπελλο για κατανάλωση, μας απογειώνει γευστικά και μας κάνει όλους γκουρμέ.

Η 360° καμπάνια του ΔΕΛΤΑ Complet περιλαμβάνει, εκτός από την τηλεόραση, digital και social media και καταχωρήσεις. Ακολουθούν τα δύο διαφημιστικά.

Το γήπεδο:

Η ταβέρνα:

You might also like