Νέα διάκριση για την τυροκομική Σταμάτης Προίκας Α.Ε.

Στον 58ο διαγωνισμό World Selection 2019 [Βρυξέλλες]

Η εταιρεία Σταμάτης Προίκας Α.Ε. ανακοίνωσε τη βράβευση του προϊόντος της Κασέρι ΠΟΠ Προίκας με το Χρυσό Βραβείο στον 58ο διαγωνισμό World Selection 2019 του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας Monde Selection στις Βρυξέλλες, ο οποίος επιλέγει και επιβραβεύει προϊόντα ανώτερης ποιότητας της διεθνούς αγοράς.

 

Το Κασέρι ΠΟΠ Προίκας  βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία αξιολογούνται με πολύ αυστηρά κριτήρια για τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και την οπτική τους ταυτότητα, από διακεκριμένους ειδικούς της διεθνούς αγοράς.

Η Σταμάτης Προίκας Α.Ε. είναι κορυφαίος παραγωγός παραδοσιακού Κασεριού ΠΟΠ στη χώρα μας με τεχνογνωσία τυροκόμησης τεσσάρων γενεών. Παράγει αυθεντικά, γευστικά, πρωτοποριακά τυριά, αποκλειστικά από γνήσιο ελληνικό γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αυτόχθονων φυλών ελεύθερης βοσκής της περιοχής της, στοχεύοντας οι καταναλωτές της  να αναγνωρίσουν στα τυριά της, φυσικές γευστικές απολαύσεις, γεμάτες μεράκι και μνήμες αγνότητας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Στ. Προίκας: «Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβράβευση της εστίασης της εταιρείας στην αυθεντικότητα και την εξαιρετική ποιότητα με σκοπό την καθιέρωση στη διεθνή αγορά ως κορυφαίου παραγωγού αυθεντικών ποιοτικών ελληνικών τυριών».


Η επίσημη τελετή της απονομής των βραβείων του 58ου διαγωνισμού World Selection 2019 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 3 και 4 Ιουνίου στην Ρώμη.

You might also like