Σακούλες συσκευασίας κενού από την Kapelis Packaging

Για ελκυστικές, πρωτότυπες συσκευασίες

Η Kapelis Packaging, με πολυετή εμπειρία στην επιστήμη και τεχνολογία της συσκευασίας, προσφέρει σακούλες κενού (vacuumbags) και κενού-συρρίκνωσης (shrink-vacuumbags), σε ποικιλία υλικών, πάχους και διαστάσεων.

 

Διατίθενται σακούλες κενού μίας ή τριών κολλήσεων, με πιέτα, ακόμη και ανάγλυφες (για εξωτερικό κενό). Συμπληρωματικά, μπορούν να συνδυαστούν με πλήθος προαιρετικών δυνατοτήτων: εγκοπή εύκολου ανοίγματος, eurohole κ.λπ.

Για πιο εξειδικευμένες εφαρμογές, υπάρχουν διαθέσιμες θερμοάντοχες (boilable) σακούλες κενού για παστερίωση/ αποστείρωση, σακούλες κατάλληλες για κατάψυξη και σακούλες με υψηλή φραγή αερίων.

Ως προς την ειδική κατηγορία σακουλών κενού – συρρίκνωσης, οι οποίες, μετά τη διαδικασία άντλησης του αέρα, μπορούν να συρρικνωθούν σε θερμαινόμενη δεξαμενή νερού, διατίθενται σακούλες χαμηλής φραγής αερίων για τυριά που ακόμα ωριμάζουν, με ευθεία ή καμπύλη κάτω κόλληση (‘χαμόγελο’), καθώς επίσης και σακούλες υψηλής φραγής αερίων για ώριμα τυριά, πάντα με καμπύλη ή ευθεία κάτω κόλληση αναλόγως σχήματος προϊόντος.

Τόσο οι σακούλες κενού όσο και οι σακούλες κενού-συρρίκνωσης, εκτός από διάφανες, μπορούν να είναι και έγχρωμες σε στάνταρ χρώματα (όπως λευκό, κόκκινο κ.λπ.). Επίσης, είναι εφικτή η δυνατότητα κατά παραγγελία εκτύπωσης υψηλής ποιότητας.  Τέλος, διατίθενται και σύγχρονες, ποιοτικής κατασκευής μηχανές κενού.


Τηλ. 210 6028770 & www.kapelis.gr

You might also like