Καμπάνια της ΜΕΒΓΑΛ για το Harmony 1% με φρούτα

Διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση της σειράς προϊόντων ΜΕΒΓΑΛ Harmony 1% με φρούτα πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η εταιρεία από τη Μακεδονία.

 

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε για την καμπάνια “Tα πάντα ξεκινούν από την αρμονία που νιώθουμε, από τα πιο μεγάλα μέχρι τα πιο μικρά. Το ίδιο συμβαίνει και στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες. Αυτή την αρμονία μάς χαρίζουν τα Harmony 1% της ΜΕΒΓΑΛ, με πλούσια γεύση,  χαμηλά λιπαρά, μέγιστη απόλαυση και όλα τα καλά του γιαουρτιού”.

“Αυτή την αρμονία ακολουθεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη Ελληνίδα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή, γιατί πέρα από το ταλέντο και τους υπέροχους ρόλους που μας έχει χαρίσει, αντιπροσωπεύει μια γυναίκα της εποχής της, χαρούμενη, που προσέχει τον εαυτό της. Μια γυναίκα που γνωρίζει ότι η αρμονία κρύβεται στις μικρές καθημερινές στιγμές.

Γι΄αυτό και επιλέγει το Harmony 1% με φρούτα της ΜΕΒΓΑΛ. Παρασκευασμένο με φρέσκο γάλα λίγων ωρών από επιλεγμένες φάρμες στην καρδιά της Μακεδονίας, με ζουμερά κομμάτια  φρούτων, σε πολλές απολαυστικές γεύσεις, είναι η καθημερινή συνήθεια που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς καθόλου τύψεις“.

You might also like