Η νέα σειρά παγωτών Milka στα πράσινα ψυγεία

H Froneri Hellas σε συνεργασία με τη Mondelēz λάνσαραν πρόσφατα μια νέα σειρά παγωτών υπό  το διάσημο παγκοσμίως brand Milka.

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου για το λανσάρισμα αναφέρει σχετικά: “Οι πιο τρυφερές αναμνήσεις του καλοκαιριού μπορούν να έχουν το ιδανικό soundtrack ή την ιδανική παρέα. Από σήμερα, οι πιο τρυφερές αναμνήσεις του καλοκαιριού έχουν και την ιδανική απόλαυση: τη νέα σειρά λαχταριστών παγωτών Milka.

Milka; Ακριβώς! Γιατί φέτος το καλοκαίρι η αγαπημένη ελβετική σοκολάτα γάλακτος με το υπέροχο άρωμα κακάο και τη χαρακτηριστική μωβ αγελαδίτσα συνάντησε το  παγωτό βανίλια και δημιούργησαν λαχταριστούς συνδυασμούς που θα αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους.

Μην το σκέφτεσαι άλλο. Το νέο παγωτό – ξυλάκι βανίλια με σοκολάτα στο κέντρο, βουτηγμένο σε σοκολάτα γάλακτος Milka με τραγανά δημητριακά και κομμάτια αλατισμένων μπισκότων, αλλά και η νέα οικογενειακή συσκευασία 6 mini παγωτών Milka σε δύο συνδυασμούς (3 ξυλάκια βανίλια με ρίπλες σοκολάτας βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος Milka με κομμάτια φουντουκιού και 3 ξυλάκια βανίλια με ρίπλες σοκολάτας βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος Milka) σε περιμένουν.

Πού; Στα πράσινα ψυγεία”.


Τα παγωτά MILKA διανέμονται από τη Froneri Hellas, σε συνεργασία με τη Mondelēz International. 

You might also like