Μπαράζ λανσαρισμάτων από την FrieslandCampina Hellas

Ρόφημα γιαούρτι, μείγμα τυριών και νέο γάλα χωρίς λακτόζη

Μπαράζ νέων προϊόντων μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποίησε η γαλακτοκομική πολυεθνική FrieslandCampina, μπαίνοντας με ένα από αυτά σε μια νέα κατηγορία προϊόντων που έχουν προοπτικές.

 

Στις αρχές του καλοκαιριού η πολυεθνική εταιρεία FrieslandCampina λάνσαρε το νέο ΝΟΥΝΟΥ Family Χωρίς Λακτόζη. H λακτόζη είναι ένα φυσικό σάκχαρο του γάλακτος το οποίο όμως μπορεί να προκαλέσει ενοχλήσεις σε όσους έχουν δυσανεξία σε αυτήν.

Γι’ αυτό η εταιρεία τη διέσπασε με φυσικό τρόπο, προσθέτοντας το ένζυμο της λακτάσης, δημιουργώντας το NOYNOY Family Χωρίς Λακτόζη. «Ένα απολαυστικό, ελαφρύ γάλα με γλυκιά γεύση, που απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό, διατηρώντας όλη την θρεπτικότητα του γάλακτος» όπως αναφέρει σχετικά. Πρόκειται όπως και τα άλλα της συγκεκριμένης σειράς για γάλα αγελάδας υψηλής παστερίωσης σε συσκευασία ενός λίτρου, ελαφρύ με 1,5% λιπαρά.

 

Το ίδιο διάστημα η εταιρεία λάνσαρε το ΝΟΥΝΟΥ Cheese mix, ένα μείγμα τυριών για πίτσα ή για μακαρονάδες. Το πιο πρόσφατο λανσάρισμα, σε μια πολύ νέα κατηγορία στην Ελλάδα, είναι το υγρό (ρόφημα) γιαούρτι  ‘Πιες Το Γιαούρτι Σου’  το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις: Ροδάκινο & Φρούτα του Δάσους, Φράουλα, και Κεράσι.

 

You might also like