Νέο ‘Γαλακτοπωλείον Δημητρίου’ στην Αγία Παρασκευή

Στα έξι καταστήματα ανέρχεται το δίκτυο της εταιρείας- ετοιμάζεται 7ο στο Χαλάνδρι

Συνεχίζει την ανάπτυξή της στο χώρο του λιανεμπορίου η εταιρεία ‘Γαλακτοπωλείον Δημητρίου’ και πριν μερικές εβδομάδες πρόσθεσε ένα ακόμα κατάστημά της, ανεβάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων του δικτύου της στα έξι.

 

Το νέο κατάστημα που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 387. Στο ολοκαίνουργιο κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλα τα γνωστά προϊόντα της εταιρείας και πολλά άλλα τα οποία πωλούνται στα Γαλακτοπωλεία Δημητρίου σε αποκλειστικότητα.

 

Ειδικά αυτό το διάστημα η εταιρεία προτείνει στους καταναλωτές να δοκιμάσουν το αγνό χειροποίητο παγωτό από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα χωρίς συντηρητικά, την ατομική σοκολατόπιτα σε πήλινο με παγωτό, γαλακτομπούρεκο και εκμέκ χωρίς ζάχαρη, πανακότα πεπόνι χωρίς ζάχαρη αλλά και smoothies και milkshake που φτιάχνονται επιτόπου με φρέσκο γάλα, παγωτό και φρέσκα φρούτα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1969 κι αυτή τη στιγμή διαθέτει καταστήματα σε Γλυφάδα, Χολαργό, Παλαιό Φάληρο, Παγκράτι, Βύρωνα και Αγία Παρασκευή. Ένα ακόμα κατάστημα θα ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία του επί της Λεωφόρου Πεντέλης 34-36 στο Χαλάνδρι.


Φωτογραφίες: Γαλακτοπωλείον Δημητρίου.

You might also like