Νέα βράβευση της Προίκας στην Αγγλία

Στο πλαίσιο του θεσμού The Guild of Fine Food- Για το Κασέρι ΠΟΠ που παράγει

Σημαντική διάκριση για το Κασέρι ΠΟΠ της βορειοελλαδίτικης εταιρείας Προίκας. Απέσπασε το Βραβείο Great Taste 3 Αστέρια κατά τον ετήσιο διαγωνισμό  του οργανισμού “The Guild of Fine Food 2019” του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος αξιολογεί προϊόντα της κατηγορίας των ειδικών τροφίμων (specialties) της διεθνούς αγοράς.

 

Το Κασέρι ΠΟΠ Προίκας απέσπασε την ανώτατη τιμητική διάκριση των 3 Αστέρων του Βραβείου Great Taste ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 12.800 προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία αξιολογούνται με πολύ αυστηρά κριτήρια για τα ποιοτικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία Σταμάτης Προίκας είναι κορυφαία παραγωγός παραδοσιακού Κασεριού ΠΟΠ της Ελλάδας με τεχνογνωσία τυροκόμησης τεσσάρων γενεών. Παράγει γευστικά, αυθεντικά, παραδοσιακά αλλά και πρωτοποριακά τυριά, αποκλειστικά από γνήσιο ελληνικό γάλα επιλεγμένων κοπαδιών αυτόχθονων φυλών ελεύθερης βοσκής της περιοχής της, εφαρμόζοντας αυστηρά πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων.

 Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τη βράβευση “Στόχος μας είναι οι καταναλωτές μας να αναγνωρίσουν στα τυριά μας, φυσικές γευστικές απολαύσεις, γεμάτες μεράκι και μνήμες αγνότητας. Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβράβευση της εστίασης της εταιρείας μας στη διατήρηση της αυθεντικής γεύσης και της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων μας και ενισχύει τις προσπάθειές μας για την καθιέρωση της εταιρείας στη διεθνή αγορά ως κορυφαίας παραγωγού αυθεντικών ποιοτικών ελληνικών τυριών“.

You might also like