Νέα βράβευση για το Τυροκομείο Καρακάνας

Τρία βραβεία στις Βρυξέλλες- σάρωσαν τα νέα τυριά του

Στη φετινή δοκιμασία του International Taste Institute στις Βρυξέλλες, το Τυροκομείο Καρακάνας απέσπασε Χρυσά Αστέρια για τρία από τα προϊόντα του. Το νέο “KaraCanna” (Κανναβότυρο), το ακόμα πιο νέο “Σπετσοτύρι” και το “Γιδοτύρι Βόλου” επέστρεψαν με βραβεία.

 

Όπως αναφέρει το Τυροκομείο σε σχετική ανακοίνωσή του: «Η τιμή είναι μεγάλη καθώς για τέταρτη συνεχή χρονιά βραβευμένοι σεφ από τα μεγαλύτερα διεθνή chef’s club, μετά από τυφλή γευσιγνωσία μας επιβραβεύουν, τόσο για τα παραδοσιακά μας προϊόντα όσο και για τις καινοτομίες που παρουσιάζουμε. Η πίστη μας στο πάντρεμα της παράδοσης με την καινοτομία αναγνωρίζεται διεθνώς και μας δίνει ώθηση για την συνέχεια».

You might also like