Νέα σειρά Milko Protein από τη ΔΕΛΤΑ

Το Milko συνεχίζει δυναμικά να καινοτομεί, λανσάροντας μια νέα σειρά με δύο κωδικούς, το Milko Protein Choco & το Milko Protein Dark Choco με 26 γρ. πρωτεΐνης.

 

H συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται σε εσένα που χρειάζεσαι έξτρα ενέργεια στην καθημερινότητά σου, καθώς κάθε μπουκάλι έχει την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης που μπορεί να τονώσει τους μυς σου. Έτσι τώρα μπορείς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου σοκολατένια γεύση, ως μέρος της ισορροπημένης διατροφής και του υγιούς τρόπου ζωής που θέλεις να ακολουθείς.

Μόνο μια συσκευασία Milko Protein αρκεί για να παραμείνεις σε φόρμα, μετά από σωματική άσκηση ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας σου. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά των δύο νέων κωδικών Milko Protein;

  • Το Milko Protein Choco περιέχει 26 γρ. πρωτεΐνης ανά συσκευασία, την αγαπημένη σοκολατένια γεύση MILKO και 50% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με τα ροφήματα γάλακτος με κακάο.
  • Το Milko Protein Dark Choco περιέχει 26 γρ. πρωτεΐνης ανά συσκευασία, μαύρη σοκολάτα και 0% προσθήκη ζάχαρης.

Το επίσημο λανσάρισμα της νέας σειράς πραγματοποιείται την περίοδο διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ, στο οποίο φέτος συμμετείχε και ο απόλυτος Αmbassador του MILKO Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δείτε το βίντεο για το λανσάρισμα των δύο νέων προϊόντων.

You might also like