Η ποιότητα των τυροκομικών «Φλέγγα»  στην Anuga 2019

Τις αυθεντικές γεύσεις των γνήσιων ελληνικών τυροκομικών προϊόντων της «Φλέγγα», του Τυροκομείου της οικογένειας Λαΐτσου με την πολύχρονη δημιουργική εξέλιξη από το Βελεστίνο Μαγνησίας, γνώρισαν και δοκίμασαν χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ευρώπη.

 

Το Τυροκομείο «Φλέγγα» συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 2019 που πραγματοποιήθηκε από τις 5 ως και τις 9 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Πιστή στις αξίες της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, η επιχείρηση έδωσε δυναμικό «παρών» στην  ετήσια έκθεση που αποτελεί θεσμό για τη διεθνή αγορά της τυροκομίας, ενώ εκτέθηκαν τα δημοφιλή προϊόντα που εδώ και χρόνια προσελκύουν το καταναλωτικό κοινό.

Χιλιάδες επισκέπτες επισκέφθηκαν το χώρο που ήταν το stand του Τυροκομείου «Φλέγγα» και ενημερώθηκαν από την οικογένεια Λαΐτσου για τη μεγάλη γκάμα ποιοτικών παραδοσιακών τυριών όπως: Φέτα, Κασέρι, Κεφαλοτύρι, Γραβιέρα, Γραβιέρα με αρωματικά φυτά, Βούτυρο, Μανούρι, Γιαούρτια, Κατσικίσιο τυρί, Ξινοτύρι καθώς και μια σειρά από βιολογικά, αλλά και ελαφρύτερα σε περιεκτικότητα λιπαρών προϊόντα, αντίστοιχα με τις απαιτήσεις των πελατών, που παρασκευάζονται μέσα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Τυροκομείου. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα Κεφίρ και Αριάνι από 100% φρέσκο κατσικίσιο γάλα.

 

Το stand των τυροκομικών «Φλέγγα» επισκέφθηκε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης που ενημερώθηκε για τα παραδοσιακά προϊόντα της επιχείρησης, ενώ κατά την επίσκεψη τονίστηκε η σημασία της Προστασίας της φέτας ως προϊόν Ονομασίας Προελεύσεως (ΠΟΠ) για τη στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας & τυροκομίας και την προστασία των καταναλωτών.

 

Ο ιδιοκτήτης της «Φλέγγα», Χρήστος Λαΐτσος, επεσήμανε τα εξής: «Το Τυροκομείο Φλέγγα συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τροφίμων Anuga 2019 εκθέτοντας τα γνήσια ελληνικά προϊόντα του τονώνοντας τον εξωστρεφή χαρακτήρα του και αναδεικνύοντας τον πλούτο της ελληνική τυροκομίας από το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της ελληνικής επαρχίας σε μια διεθνή αγορά που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Με το μεράκι μας, το σύγχρονο εξοπλισμό και τα αγνά υλικά με 100% ελληνικό γάλα, βρισκόμαστε συνεχώς στην πρώτη γραμμή της ποιότητας και της καινοτομίας σεβόμενοι την ελληνική παράδοση και ικανοποιώντας τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού».

You might also like