Νέα προϊόντα από την τυροκομική εταιρεία Καραγιάννης

Κασέρι, ημίσκληρο, κατσικίσιο κ.ά.

Νέα προϊόντα, λίγο πριν από τις γιορτές λάνσαρε η εταιρεία  Θεόφιλος Καραγιάννης Τυροκομικά η οποία έχοντας στραμμένο το βλέμμα της στο εξωτερικό, πραγματοποιεί σημαντικές εξαγωγές.

 

Αποτελεί μία από τις σύγχρονες ελληνικές μονάδες παραγωγής και διάθεσης τυροκομικών προϊόντων, η οποία αναπτύσσεται στις βόρειες παρυφές του όρους Χολομώντας, στη Χαλκιδική. Ιδρύθηκε το έτος 2000 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση και μετέπειτα, το 2005, μετεγκαταστάθηκε στο χώρο των σημερινών σύγχρονων εγκαταστάσεών της στα βόρεια της Αρναίας.

 

Πρόσφατα η εταιρεία λάνσαρε Κασέρι ΠΟΠ και ακολούθησαν άλλα τέσσερα προϊόντα:

  • Ημίσκληρο τυρί Καραγιάννη σε φόρμα και συσκευασία 400 gr.
  • Καπνιστό Καραγιάννη σε φόρμα και συσκευασία 300 gr.
  • Ελαφρύ Καραγιάννη σε φόρμα.
  • Κατσικίσιο Καραγιάννη σε φόρμα.

Βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία στο δίκτυο πώλησης της εταιρείας στη Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Σέρρες  και στα Γιαννιτσά, καθώς και σε συνεργαζόμενα σημεία πώλησης. Νωρίτερα, στις αρχές του 2019 η Καραγιάννης Τυροκομικά είχε παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της DETROP μια σειρά νέα προϊόντα και πιο συγκεκριμένα κατσικίσιο γιαούρτι, ανθότυρο και το νέο κωδικό Ορεινό.

You might also like