Biolab: Με τρία καταστήματα και πληθώρα υπηρεσιών

Πλήθος επίσημων αναγνωρίσεων για την εταιρεία

H Biolab από το 2001 δίνει  ύψιστη σημασία σε υπηρεσίες που λαμβάνουν υπόψη τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της, όπως τον μικροβιολογικό και χημικό έλεγχο εισερχόμενων εμπορευμάτων ή πρώτων υλών και προϊόντων σε επιχειρήσεις τροφίμων, τον υγειονομικό έλεγχο προϊόντων στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο τροφίμων  μέσω τυποποιημένων διαδικασιών ή την υποστήριξη σε νέους σχεδιασμούς έως και την εισαγωγή και εκπαίδευση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας. Για όλες τις υπηρεσίες αυτές η BIOLAB με τρία εργαστήρια ( Άρτα, Ιωάννινα, Πάτρα) και εξειδικευμένο προσωπικό είναι η σωστή επιλογή.

 

Τα εργαστήρια Biolab ιδρύθηκαν το 2001 με έδρα την Άρτα, με σκοπό την παροχή ερευνητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών της αγοράς στον ευαίσθητο τομέα των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες, σε όλο το φάσμα της γεωργίας και στην εξυπηρέτηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας  ISO 9001, HACCP, ISO 22000, GLOBALGAP, BRC, IFS, ISO 14001 , GRASP, KOSHER, HALAL , όπως και στον τομέα των καλλυντικών, απορρυπαντικών και υλικών και προϊόντων κοινής χρήσης.

Τον Μάρτιο του 2009 ιδρύθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις στα Ιωάννινα στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων και αγοράστηκαν τέσσερα οχήματα δειγματοληψίας .Το Μάιο του 2018 έγινε μετεγκατάσταση  του εργαστηρίου Ιωαννίνων από τη ΒΙΠΕ,  κοντά στην είσοδο – έξοδο Εγνατίας και Ιόνιας Οδού( 7 χλμ. Ιωαννίνων – Αθηνών ).

Τον Φεβρουάριο 2018, δημιουργήθηκε νέο υποκατάστημα  στην Πάτρα. Η Biolab είναι αναγνωρισμένη από το ΥπΑΑΤ, τον ΕΛΓΟ- Δήμητρα και τον ΕΟΦ. Είναι στη λίστα IDF MILK, την επίσημη λίστα αναγνωρισμένων εργαστηρίων στην Ιαπωνία και Ρωσία, στην επίσημη λίστα Fruitmonitoring και πιστοποιημένη από τον Αραβικό οργανισμό HALAL.


Στην κεντρική φωτογραφία το περίπτερο της εταιρείας στη διεθνή έκθεση τροφίμων – ποτών Anuga, στην Κολωνία.

You might also like