“Ρεμπέτικο”: υπέροχο νέο τυρί του Τυροκομείου Ζωζεφίνος

Νέο κρασοτύρι από τον Στέφανο Βακόνδιο, από την Σύρο

Ένα από τα ωραιότερα κρασοτύρια που κυκλοφορούν στην αγορά, το Ρεμπέτικο,  παρουσίασε χθες στο αθηναϊκό κοινό ο ακαταπόνητος τυροκόμος Στέφανος Βακόνδιος από την Σύρο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Τυροκομείου Ζωζεφίνος στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020.

 

Το νέο προϊόν του τυροκομείου που δεν έχει βγει ακόμα σε ευρεία διανομή είναι ένα εντυπωσιακό στη γεύση και, κυρίως, στην επίγευση τυρί, φτιαγμένο από 100% αιγοπρόβειο γάλα από τη Σύρο. Το Ρεμπέτικο συμπληρώνει και διευρύνει τη σειρά προϊόντων της εταιρείας που το τελευταίο διάστημα έχει λανσάρει κι άλλα νέα προϊόντα όπως πρόβειο στραγγιστό γιαούρτι.

You might also like