Κυκλοφόρησε το 18ο τεύχος του Dairy News

Το τεύχος Ιανουαρίου- Μαρτίου 2020 σε διανομή

Με δύο αφιερώματα στον επαγγελματικό εξοπλισμό των μονάδων παραγωγής παγωτού και τον εξοπλισμό για τα μικρά τυροκομεία, κυκλοφόρησε το 18ο τεύχος του κλαδικού/ επιχειρηματικού περιοδικού Dairy Nerws, το πρώτο για το 2020.

 

Στο τεύχος που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε επίσης ρεπορτάζ για τις εξελίξεις όσο αφορά την κατοχύρωση του προϊόντος ‘Χαλλούμι’ από την Κυπριακή Δημοκρατία στην Αγγλία, για τη σύσταση (επιτέλους) της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας και τα προγράμματα Cheese CulT και Feed For Milk που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο τεύχος δημοσιεύονται συνεντεύξεις τριών τυροκόμων (Παγώνη, Γκάνας και  Κωνσταντιδέλλης) καθώς και ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με τίτλο ‘Το Μέλλον Του Γάλατος‘.

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ   

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί της αγοράς

Λανσαρίσματα νέων προϊόντων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κύπρος & χαλλούμι: ξανά στις διεθνείς αγορές

Έρχεται η DAIRY EXPO 2020

‘Αγρότης της Χρονιάς’- ο θεσμός της εφημερίδας Agrenda

Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας- έπεσαν οι υπογραφές

Πρόγραμμα Cheese CulT

Πρόγραμμα Feed For Milk

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Νατάσα Παγώνη, Ερυθρές, Αττικές

Χρήστος Γκάνας, Τύρναβος

Μανώλης Κωνσταντιδέλλης, Μεσότοπος Λέσβου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΓΩΤΟΥ

Εταιρείες & μηχανήματα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| ΜΙΚΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ

Εταιρείες & μηχανήματα

46 Λύσεις από την Tesco

48 Voultherm: Ο απαραίτητος εξοπλισμός


ΑΦΙΕΡΩΜΑ| ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Τάσεις κατανάλωσης γαλακτοκομικών σε περιοχές του πλανήτη

Άνθρωπος και γάλα: μια ιστορία πολλών χιλιάδων χρόνων

IFCN Dairy Report 2019: παγκόσμια παραγωγή γάλακτος

Έρευνες των IRI & Zenith για τις τάσεις και την κατανάλωση γαλακτομικών

Έρευνα της Mc Kinsey για την γαλακτοκομία/ τυροκομία των ΗΠΑ


ΜΑΝΑGEMENT

Γαλακτοπαραγωγός προβατοτροφία: άρθρο του καθηγητή Αθανάσιου Ι. Γελασάκης

ΒΙΒΛΙΟ

Andre Leu: Οι μύθοι περί ασφαλών φυτοφαρμάκων

You might also like