Διάκριση στη SIAL για το Super Spoon της Κρι Κρι
Η πρωτοποριακή σειρά γιαουρτιών Super Spoon, την οποία λάνσαρε πρόσφατα η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι απέσπασε κιόλας το πρώτο βραβείο της και μάλιστα στη φημισμένη έκθεση SIAL, στο Παρίσι.
Πιο συγκεκριμένα, το Κρι Κρι Super Spoon, το οποίο ανήκει στη σχετικά νέα κατηγορία των functional foods, που με βάση το στραγγιστό γιαούρτι (στο οποίο έχει μεγάλη παράδοση η εταιρεία), γνωρίζει στο καταναλωτικό κοινό τις λεγόμενες υπερτροφές, αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία καινοτόμα προϊόντα. Την επιλογή έκανε στο Παρίσι μια ανεξάρτητη ομάδα κριτών της έκθεσης που φέρει τον τίτλο SIAL Innovation, η οποία εξέτασε σχεδόν 2.200 προϊόντα.