Επικεφαλής του Perrotis College ο Αθανάσιος Τσαυτάρης 

Την ηγεσία και καθοδήγηση του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και οµότιµος καθηγητής της Σχολής Γεωπονίας, ∆ασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θεσσαλονίκης, Δρ. Αθανάσιος Τσαυτάρης (στη φωτογραφία).

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Σχολής, «Η επέκταση της συμβολής του στην ακαδημαϊκή ηγεσία έρχεται να επισφραγίσει την άψογη συνεργασία του με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Ο δρ. Τσαυτάρης θα οδηγήσει στο μέλλον το Perrotis College και την νέα Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Κολεγίου, η οποία θα υποδεχθεί τους πρώτους μεταπτυχιακούς φοιτητές την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018».

Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι στόχος του είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της σχολής τόσο για τους προπτυχιακούς όσο και για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, με άξονα πάντα την έρευνα και τη γεωργική καινοτομία και τεχνολογία.

Η συνεργασία ΑΓΣ με τον δρ. Αθ. Τσαυτάρη είχε ξεκινήσει πριν από έναν χρόνο, όταν κλήθηκε na symmet;asxei στη σύσταση Μεταπτυχιακής Σχολής στο Perrotis College.

You might also like