Κοντά σε χιλιάδες παιδιά η ΔΕΛΤΑ 

Σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, έχοντας θέσει στο επίκεντρο των ενεργειών της τα παιδιά. Η εταιρεία συμμετέχει, μαζί φυσικά με άλλες επιχειρήσεις, στο πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο», για το οποίο θα διαθέσει δωρεάν φρέσκο γάλα σε περίπου 11.500 παιδιά, που φοιτούν σε 68 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Δέλτα, Αντώνης Μαυριδόγλου, δήλωσε σχετικά: «Συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα ‘Δεκατιανό στο Σχολείο’, προσφέροντας σε παιδιά δημοτικών και νηπιαγωγείων το πολυτιμότερο αγαθό για την ανάπτυξή τους, το φρέσκο ελληνικό γάλα. Για εμάς στη Δέλτα, η αλληλεγγύη και η κοινωνική υπευθυνότητα είναι έννοιες που κάνουμε πράξη επί σειρά ετών, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και στην οικογένεια και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην κάλυψη διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας».

Παράλληλα η εταιρεία και στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το φορέα «Μαζί για το Παιδί», για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, υπήρξε  χορηγός της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποίησε ο φορέας (26/9/2016) Ηρώδειο, στο πλαίσιο της επετείου των 20 χρόνων λειτουργίας της, με σκοπό την εξεύρεση πόρων οι οποίοι θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους σκοπούς της.

You might also like