Τρία βραβεία η Δωδώνη στα Greek Export Awards  

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Top Export Company Brand και δύο Ασημένια στις κατηγορίες Τop Greek Export Company και Top Branded Export Product απέσπασε η Δωδώνη, στο πλαίσιο των  Greek Export Awards 2016, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 30 εταιρείες από διάφορους κλάδους.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Δωδώνη, Βασίλης Βροχίδης (στη φωτογραφία) δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για όλους εμάς στη Δωδώνη να διακρινόμαστε με τρία βραβεία στο φετινό θεσμό των Greek Export Awards ως μία από τις κορυφαίες εξαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που σήμερα εξάγουμε επώνυμα ελληνικά προϊόντα Δωδώνη σε 42 χώρες του κόσμου, αποτελώντας πρεσβευτές της αυθεντικής ελληνικής γεύσης, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διαθέτουμε τα αγαπημένα προϊόντα Δωδώνη σε όλον τον κόσμο, μεταφέροντας αξίες που συνδέονται άρρηκτα με αυτά, όπως η παράδοση, η ποιότητα, η αγνότητα, το μεράκι, η υπευθυνότητα και η αυθεντική ελληνική γεύση».

Η τελετή απονομής (ο θεσμός διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά) πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και την παρακολούθησαν πάνω από 300 στελέχη της αγοράς.

You might also like