Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στην ΑΓΣ,  37 χρόνια μετά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (ΑΓΣ), 37 χρόνια μετά την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Τσάτσου, τον Οκτώβριο του 1979.

Η ΑΓΣ αποδεικνύει «πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι συνεργασίες στον πρωτογενή τομέα και πόσο μεγάλη αξία έχουν για την Ελλάδα στην προσπάθεια που πρέπει να κάνει για να βγει από την κρίση» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  και κάλεσε την ηγεσία της Σχολής και τα στελέχη της να συνεχίσουν το έργο που επιτελούν.

Προσφωνώντας και καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο, ο δρ. Πάνος Κανέλλης, πρόεδρος της ΑΓΣ αναφέρθηκε στους σημαντικούς εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς της Σχολής και παρουσίασε τις δομές και τον τρόπο λειτουργίας της.

«Σήμερα, μετρούμε 112 χρόνια προσφοράς με επίκεντρο το περιβάλλον, την γεωπονία, το τρόφιμο και τις επιστήμες ζωής. Σε όλα τα επίπεδα, από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση έως και τα μεταπτυχιακά προγράμματα, επικρατεί μία μοναδική δυναμική συνύπαρξη θεωρίας και πράξης, χαρακτηριστικά της μάθησης στη Σχολή μας» ανέφερε ο Π. Κανέλλης.

You might also like