Συμβολαιακή της Πειραιώς με την Aφοί Καλογεράκη    

Άλλη μια τυροκομική μονάδα της Ελλάδας εισέρχεται στο πρόγραμμα συμβολαιακής τραπεζικής που προωθεί η Τράπεζα Πειραιώς, αυτή τη φορά σε συνεργασία με μια ξενοδοχειακή μονάδα που προμηθεύεται προϊόντα της πρώτης. Πρόκειται για την εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων Aφοί Καλογεράκη και την ξενοδοχειακή μονάδα Sea Side Resort & Spa.

Η Aφοί Καλογεράκη από το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στη γαλακτοκομία από το 1949. Συλλέγει γάλα από δίκτυο 550 συνεργαζόμενων παραγωγών σε 100 σημεία της Κρήτης και επεξεργάζεται 60 τόνους γάλακτος ημερησίως στις ιδιοκτήτες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, εκτάσεως 25.000 τετραγωνικών μέτρων στο Σμάρι, στο Καστέλι Πεδιάδος οι οποίες παρέχουν δυνατότητα μεταποίησης έως 100 τόνων γάλακτος ημερησίως.

Το κέντρο διανομών, συνολικής κάλυψης 1500 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου από όπου διανέμονται τα προϊόντα της εταιρείας, καθημερινά, σε όλη την Κρήτη από τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων. Το Sea Side Resort & Spa, ιδιοκτησίας των αδερφών Ορφανάκη,  είναι ένα 5άστερο ξενοδοχείο και βρίσκεται στην Αγία Πελαγία του νομού Ηρακλείου. Η μονάδα, η οποία είναι κτισμένη αμφιθεατρικά με θέα τον κόλπο του Μονοναύτη και το χωριό της Αγίας Πελαγίας, διαθέτει 233 δωμάτια.

Το Sea Side Resort θα προμηθεύεται γαλακτοκομικά προϊόντα από την Αφοί Καλογεράκη κάνοντας τα προϊόντα της γνωστά και αναγνωρίσιμα στους Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες του.

You might also like