SingularLogic: “Κορυφαία εταιρική επωνυμία για το 2016”

 

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, διακρίθηκε ως κορυφαία εταιρική επωνυμία για το 2016, στην κατηγορία των εταιρειών τεχνολογίας και στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Corporate Superbrands Greece 2016”, ενός παγκόσμιου θεσμού που πραγματοποιείται και στην Ελλάδα.

 

Με κριτήρια αξιολόγησης την αναγνωρισιμότητά της και τη φήμη της στην ελληνική αγορά, την αξιοπιστία και τη συνέπειά της καθώς και των ενεργειών εταιρικής της υπευθυνότητας, η εταιρεία αναδείχθηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα, μετά από σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και από το καταναλωτικό κοινό που ψήφισε μέσω της  εταιρείας ερευνών αγοράς Marc.

Ο κ. Σταύρος Κρασαδάκης Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic δήλωσε σχετικά: 

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες στην κριτική επιτροπή και το κοινό για την αναγνώριση της εταιρείας μας ως κορυφαία εταιρική επωνυμία. Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια, επενδύει με συνέπεια σε καινοτόμες λύσεις και ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να ανταποκριθεί τόσο στους επιχειρηματικούς της στόχους όσο και στις ανάγκες των πελατών της. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει  η αγορά, μας τιμά ιδιαιτέρως και μας επιφορτίζει με το καθήκον να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά, χτίζοντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την εταιρεία και τους πελάτες μας».

 

 

 

 

You might also like