Νέα καταστήματα της Bizerba Hellas σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Στο άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης προχώρησε η Bizerba Hellas. Σύμφωνα με την εταιρεία “αποτελεί στρατηγική κίνηση με σκοπό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του υφιστάμενου πελατολογίου αλλά και τη δυναμικότερη ανάπτυξη της σε νέες αγορές”.

Τα καταστήματα έχουν στελεχωθεί με έμπειρα στελέχη της αγοράς, ενώ ιδιαίτερη βάση δίνεται στην μεταφορά τεχνογνωσίας, ώστε ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας να υλοποιούνται με επιτυχία λύσεις, που βασίζονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Τα τελευταία χρόνια η Bizerba Hellas, θυγατρική της Bizerba SE & Co. KG., σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη τόσο στην αγορά της λιανικής όσο και της βιομηχανίας τροφίμων.

Το νέο πρωτοποριακό μοντέλο συνεργασίας «My Bizerba» είναι μια διαφορετική προσέγγιση της αγοράς. Σκοπός είναι ο σχεδιασμός καθετοποιημένων λύσεων για κάθε πελάτη. Περιλαμβάνει «πακέτα», που περικλείουν το κατάλληλο μείγμα εξοπλισμού (hardware) λογισμικού (software) υπηρεσιών (services) και χρηματοδότησης (finance), που προσφέρονται μοναδικά σε κάθε πελάτη. Πλέον ο πελάτης έχει το δικό του VIP status και «τη δική του λύση Bizerba».

Δείτε το βίντεο για κάθε γραφείο στα παρακάτω link:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗhttps://www.youtube.com/watch?v=3e0iyKt2AQA

ΗΡΑΚΛΕΙΟhttps://www.youtube.com/watch?v=G6ek8EjauwY

H Bizerba  συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες στη ζύγιση και στην τεχνολογία μηχανών επεξεργασίας και ελέγχου ποιότητας τροφίμων. Ιδρύθηκε το 1866 στο Balingen της Γερμανίας και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες στην εξυπηρέτηση των πελατών και στην καινοτομία των προϊόντων της. Απασχολεί περισσότερους από 3.700 εργαζομένους, ενώ είναι παρούσα σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο.
You might also like