Νέα συσκευασία για το παραδοσιακό Γαλοτύρι της Δωδώνης

Η Δωδώνη λανσάρει το παραδοσιακό Γαλοτύρι Δωδώνη σε μοντέρνα συσκευασία των 375 γρ., πέραν αυτής του ενός κιλού, για καθημερινή απόλαυση με ελάχιστες θερμίδες.

Το Γαλοτύρι Δωδώνη αποτελεί αγαπημένο ηπειρώτικο τυρί και είναι προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.ΟΠ) που διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή θρεπτική του αξία. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, με βάση την αυθεντική ηπειρώτικη συνταγή και ξεχωρίζει για την πλούσια κρεμώδη υφή και την υπόξινη, ευχάριστη, δροσερή του γεύση.

Με μόνο 10% λιπαρά, συνδυάζει όλες τις θρεπτικές ιδιότητες του γιαουρτιού με την πλούσια γεύση του τυριού, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά και για όσους προτιμούν τα κρεμώδη τυριά, καθώς μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ως συνοδευτικό σε κρέας, με ζεστό ψωμί, σε σαλάτα ή και σούπα για ακόμα περισσότερη γεύση.

Το παραδοσιακό Γαλοτύρι Δωδώνη κυκλοφορεί σε συσκευασία των 375 γρ. και του 1 κιλού με ανανεωμένο, μοντέρνο εικαστικό και έντονο ηπειρώτικο χαρακτήρα που εκφράζει απόλυτα τις αξίες της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ και προσφέρει ξεχωριστές, αυθεντικές γευστικές εμπειρίες από την πρώτη κιόλας δοκιμή.                                                                                                                                                   www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/

 

 

You might also like