Ξεχωριστή η παρουσία της Milkplan στην Agrothessaly 2017

Η MILKPLAN  έκλεψε τις εντυπώσεις και στην Agrothessaly η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 9-12 Μαρτίου 2017. Η έκθεση, η οποία φέτος διοργανώθηκε από τη ΔΕΘ-Helexpo, ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και σημείωσε τετραπλασιασμό των επισκεπτών.

Αναφορικά, η MILKPLAN παρουσίασε τη διεθνούς φήμης παγολεκάνη της MP Vertitank, τα αρμεκτικά συστήματα της σειράς MP Armektron για αιγοπρόβατα και αγελάδες, την ταινία τροφής για αιγοπρόβατα MP Feeding Belt, το σύστημα αναγνώρισης οίστρου αγελάδων Silent Herdsman καθώς και ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά προγράμματα διαχείρισης κοπαδιού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην υπηρεσία ολοκληρωμένου ελέγχου αρμεκτηρίου που προσφέρει η εταιρεία με το PTV, το όργανο μέτρησης πραγματικού ύψους κενού στα θήλαστρα και πραγματικής απόδοσης μονάδας κενού.

Σε ειδικό χώρο του περιπτέρου προβάλλονταν ακόμη το ρομποτικό σύστημα αρμεγής αγελάδων της Ολλανδικής εταιρίας Lely, αντιπρόσωπος της οποίας στην Ελλάδα είναι η Hellenic Dairy Automations  (Lely center Greece), θυγατρική της Milkplan. Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως στο περίπτερο της Milkplan είχε στηθεί ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας με το οποίο οι επισκέπτες μπορούσαν να μεταφερθούν σε 3D αρμεκτήρια αγελάδων και αιγοπροβάτων φορώντας απλά μια GEARVR μάσκα.

Ακόμη, αξίζει να αναφερθεί πως η Milkplan διένειμε σε όλους τους κτηνοτρόφους που επισκέφθηκαν το περίπτερό της «εγχειρίδια καλών πρακτικών αρμέγματος και λειτουργίας αρμεκτηρίων» τα οποία είναι το αποτέλεσμα της κοινής ερευνητικής προσπάθειας που έγινε σε συνεργασία με την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας κ. Βάρκας δήλωσε πως «Συμμεριζόμενοι την προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα του Έλληνα κτηνοτρόφου θεωρούμε υποχρέωσή μας να τον ενημερώσουμε σχετικά με απλές τακτικές που μπορούν να ωθήσουν την αύξηση γαλακτοπαραγωγής και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του γάλακτος στη μονάδα του».

http://www.milkplan.com

http://www.youtube.com/milkplan

http://www.facebook.com/Milkplan

https://www.linkedin.com/company/milkplan-sa

 

You might also like